Om ADDvise

ADDvise är Sveriges ledande leverantör av utrustning till laboratorier och forskningsenheter. Vi erbjuder produkter inom områdena laboratorieinredning, skyddsventilation, laboratorieutrustning, renrum, klimatrum och service.

Vår verksamhet består av egenutvecklade standardprodukter, speciallösningar och en mycket kompetent personal med gedigen erfarenhet av att driva stora som små projekt. Vi har egen tillverkning i Hässleholm och kommer under de kommande åren fortsätta förstärka vår säljorganisation både geografiskt och kompetensmässigt.

ADDvise affärsidé är att designa, leverera och utrusta högpresterande laboratorier som hjälper kunden att optimera sin verksamhet.

ADDvise har under åren visat prov på innovationskraft och de speciallösningar som Bolaget levererat är väldigt uppskattade hos kunderna. Ständig förbättring inom design, funktion och kvalitet är ADDvise signum och målet är att ytterligare förbättra kundens effektivitet genom att presentera nya innovativa produkter. Att driva utvecklingen inom laboratoriemiljöer ställer höga krav på produktutveckling inom produktgrupperna laboratorieinredning, skyddsventilation och renrum.

ADDvise har vad som behövs för att driva utvecklingen i branschen framåt och att samtidigt vara en naturlig partner till kunder som vill bygga högpresterande, effektiva laboratorier med optimal arbetsmiljö såväl i Sverige som internationellt.

ADDvise jobbar enligt höga kvalitetskrav och är certifierade enligt de globala kvalitetssystemen ISO 9001 och 14001.