Vår historia

ADDvise är Sveriges ledande leverantör av utrustning till laboratorier och forskningsmiljöer.

ADDvise grundades 1989 med avsikten av samla en grupp av de mest kompetenta personerna inom laboratorieinredning, skyddsventilation och renrumsteknik. Försäljningen tog snabbt fart och ADDvise fick snabbt stora projekt, framförallt i samband med utbyggnaden av Astra Zeneca i Södertälje och Lund.

Bolaget är sedan 1998 listat på Stockholmsbörsen, Nasdaq First North och sedan mars 2015 listat på Nasdaq First North Premier.
2010 klev en ny styrelse in i bolaget med avsikt att låta ADDvise växa och det genom framförallt förvärv. 2010 förvärvade ADDvise KEBO Inredningar och i och med det fick man en egen produktion av laboratorieinredning och skyddsventilation som är placerad i södra Sverige.

Under 2012 förvärvade ADDvise Tillquist. I Tillquist fanns tradition och kunskap av laboratorieutrustning. Vid årsskiftet 2012/2013 flyttades den delen av verksamheten från Tillquist och in i ADDvise för att effektivisera och skapa synergier tillsammans med ADDvise övriga försäljning. Produktsortimentet inom utrustning breddades och är idag en gedigen och bred produktportfölj med allt från laboratorievågar till kemikalieskåp och inkubatorer.

Vid årsskiftet 2013/2014 flyttades KEBO:s försäljning till ADDvise och KEBO blev en renodlad produktionsverksamhet. KEBO:s produkter finns dock kvar och säljs som en inredningslinje i ADDvise.