Service

tillquist-logoADDvise erbjuder service av laboratorieutrustning genom dotterbolaget ADDvise Tillquist AB. ADDvise Tillquist har bred kompetens och mångårig erfarenhet av service och kalibrering av såväl vågar som laboratorieutrustning.

Service och kalibrering är en viktig del i att kvalitetssäkra kundens produkter och genom det skapa en driftsäker miljö.

Tillquist erbjuder service och kalibrering i hela Sverige, från norr till söder. Tack vare en rikstäckande serviceorganisation får kunden snabb och kvalificerad service av sin våg eller laboratorieutrustning. Med ett serviceavtal hos Tillquist får kunden garanterat regelbundna besök. En lönsam investering väl värd sitt pris.

Tillquist servar och kalibrerar vågar och laboratorieutrustning från flera välkända varumärken så som Stathmos, Sartorius, Binder, Haake, Thermo Fisher Scientific, Schott, Tanita, Hamilton, Bioquell och Edwards. Med Tillquist som samarbetspartner får kunden en serviceleverantör istället för flera.

Tillquist erbjuder flera olika typer av servicetjänster för vågar och laboratorieutrustning så som kalibrering, reparationer, installationer, teknisk support, utbildning och reservdelsförsäljning. Tillquist är sedan 1986 ett av SWEDAC ackrediterat kalibreringslaboratorium för vågar.

Beställ service- och reservdelar   Ladda ned Servicebroschyr